Företags ekonomi .. you no , its the shit!

Komppppiiiiizar.... Här sitter jag på en otroligt tråkig lektion med en väldigt pratglad och skön lärare, chriiister!
gör inte så mkt, som ni kanske märker med tanke på att jag bloggar samt är inne på facebook, ska snart kolla bigbrother, duuktig jag är va:D
vädret är ju inge vidare... men det gör inget:P Det är freeeedag , vet inte vad som händer ikväll ännu, men hoppas på någonting bra, vi får seee lite senare under dagen.

Om ni tänker på det så är en skoldag rätt så kort. när vi har lov så sover vi ändå typ till 2 och drar ut vid 4,5... så skolan är inte så jobbig. plus att man träffar alla vilket alltid gör min dag!!! Man saknar alltid skolan just för att man inte träffar alla.

Jaaajaaa.... ni ska jag "plugga vidare"

hejdå:D

the sun will come out .. tomorrow!

Ah det kan man hoppas med tanke på vädret idag, men varför inte lite regn. mysigt och så:D

Idag har iof varit en väldigt seg dag, varit trött som bara den och inte velat göra någonting alls. efter skolan så drog jag ändå till kista med några kompisar för att inte göra något heller:P men jaja umgås med dom är alltid kul, Nu sitter jag i varje fall hemma, lagat mat och väntar på mamma och tvillingarna hehe, så ska vi äta korv med CHIPS!!! feeeeeeeeet mat. men jag bryr inte . och om jag gått upp i vikt! så det ska vara :P men träna ska jag göra efter ändå hehe...

efter det ska jag ta ett bra jävla långt bad och slappna av varenda muskel i min kropp och bara sova! VÅGEN: behöver mycket sömn nu för tiden , enligt mitt stjärntecken:)


white chick... hahaha

... soo true

543662_237737099657980_166038630161161_445169_776993483_n_large

I´d like to be everything you want...

Tjenaaa bloggen!
Såååå jag har varit dålig på att updatera.. men sanningen är den att jag varit depp , och tänker inte skriva tråkiga inlägg som den innan. så just därför slutade jag skriva! MEN nu ska jag vända på mitt liv, nu ska jag leva och vara posetiv igen.
Igår var jag på orientaliska skivan, till 12 för sen ville grabbarna dra till arlandagymnasiums skiva på pure, så vi gick dit istället skivan var ju bra men jag kände verkligen inga där och var ute med bara grabbar, så det vart ju lite svårt och fucka ur om man säger så.. men kul vare!  DONKEN 3 på morgonen var nog det bästa haha.
Idag har jag bara legat i sängen hela dagen, Mamma och pappa blev sura över att jag skippa skolan, om jag ska få gå på skivor ska jag kunna vakna och dra till skolan! det var deras kommentar. Men jag orkade verkligen inte idag. jag menar, somna och vakna vid 7 p.m men trooor att det är morgon. sminkar mig för att sen fatta efter 30 min att jag det va samma kväll.
Jaja... igår vart jag lycklig när mami köpte ett par nya klackar till mig och ett par nya svarta jeans. Girls looove to shop. och jag har nu fått någo slags lycka för skor igen. så det kommer bli shoe shopping sooon:D
här är skorna.. mycket snyggare i verkligheten!

Kniven i hjärtat...

Fy för denna värld och alla ormar i den....
Jag är en posetiv person , men just nu ser jag inget posetivt. Jag blir blind när jag älskar en person. och älskar för lätt... jag väljer mina vänner och den personen får allt av mig. den får veta allt om mig, den blir min vän påriktigt.men fyfan känner inte att jag har någon egentligen .. jag ahr ju typ ingen längre. jag känner mig ensam, känner inte att jag vill vara här nå mer. att vara olyckligt kär, backstabbad av flera kompisar, bråka hemma och inte klara plugget pluuus gå upp rejält mycket i vikt pågrund av att jag små äter bort min smärta är sorligt. Jag gråter mig till sömn för att kunna klara av nästa dag.  el grät!
Nu för tiden känner jag bara smärta men vet inte gur jag ska reagera, hur jag kan hantera det eller uttrycka mig. Jag vill egentligen bara gråta för detta gör för ont, samtidigt som det verkligen inte känns. som att jag bedövat mig själv från inre smärta. Det ända jag vet är att jag är skrämd. rädd för att känna mig för ensam...

Härliiiiiigt looooov!

Saknar alla som är borta men detta lov har ändå varit riktigt skönt...
Vaknar imorse av att linn ringer och har sprungit hem till mig, duktig cheeey!!! Jag ska oxå träna lite innan jag städar mitt rum och sen åker till linn. vi ska ha riktigt kuul ikv:D
jag just nu, trött fisaaaaa

En lugn dag!

Jag har inte gjort så mkt idag, bara slappnat av här hemma, gick ut och sprang en timme, stolt! och gjorde en god nyttig måltid. finns inte så mycket att skriva om just nu, så jag skriver senare när jag har mer på tankarna:)
nyyy dushaad brud

Grillning:D

Hur kan man grilla när det är vinter?
Jaaa fokes, nu ere så att jag lovade att solen skulle dyka upp snart, och idag så gjorde den det. fint väder , underbart fint väder var det idag! jag och linn bestämmde att vi ville grilla, så vi ringde , Haidar,chris,rahat,elena,charlie,agge,vincent,leyla och lawand och drog och grilla. det var ritkgit mysigt faktist... efter det så drog vi alla till olearys och såg på matchen där, vi bowla och då kom fler folk som oskar,jibbe och hans polare,felix och lucas . det va en lång dag och jag är riktigt trött nu , men det var kul som fan. tack för en härlig dag people!
Lovers!!! leyla och lawand;)

.

RSS 2.0